Den Helder – Boren vanuit een sluis

Portfolio Image Portfolio Image Portfolio Image Portfolio Image

Project Description

Onze D23 boormachine ging de lucht in voor een gestuurde boring bij de Koopvaardersschutsluis in Den Helder. Het betrof een boring van 50 meter vanaf ca. -0,3 NAP naar -0,7 NAP.
Deze speciale boring is bedoeld voor de afvoer van een drainageleiding, en het is een cruciale stap in het moderniseren van deze belangrijke verbinding tussen het Noordhollandsch Kanaal en de Waddenzee. Gebouwd in 1985, is de 85 meter lange sluis een levensader voor zowel beroeps- als recreatievaart, en het is geweldig om hieraan bij te dragen.
De renovatie van de Koopvaardersschutsluis vindt plaats terwijl de sluis nog steeds operationeel is, wat een technische uitdaging met zich meebrengt. Dit proces, bekend als “renovatie met de winkel open”, vereist zorgvuldige planning en uitvoering om de veiligheid van zowel de werknemers als de scheepvaart te waarborgen.
We zijn dan ook trots om te melden dat onze booroperatie een groot succes was! Onze toegewijde teamleden hebben met uiterste precisie gewerkt om deze uitdagende taak tot een goed einde te brengen!

Project Details